Motor reparatie & onderhoud

Motor onderhoudsbeurt, groot of klein

Maak een afspraak bij BD Motorservice voor groot onderhoud of klein onderhoud. BD Motorservice heeft de kennis en expertise om jouw motorfiets in topconditie te houden. Mijn ervaring als monteur is toegespitst in het onderhouden van 4-takt motoren. Ik werk met de beste gereedschappen om ervoor te zorgen dat je kunt doen wat wij motorrijders het liefst doen: motorrijden!

Twijfel of je motor een grote of kleine beurt nodig heeft? Daar help ik je graag bij. Je zit nergens aan vast tot de deal is gemaakt. Bel mij direct op!

Motor(blok) kapot?

Hoe groter de uitdaging, hoe beter! Ik ga elke motorreparatie aan. Of je nu een kapot motorblok hebt of kleinere reparaties, ik zorg ervoor dat jouw motor binnen no-time weer in topconditie is. Want uiteindelijk wilt iedere motorrijder zorgeloos zijn favoriete hobby kunnen uitvoeren.

Nokkenas, startmotor,  motorzadel, kuipdelen, uitlaat en computer reparaties

Of het nu gaat om een kapotte nokkenas, een defecte startmotor, reparatie van het motorzadel, de kuip of andere kuipdelen, de uitlaat of de motorcomputer, BD Motorservice helpt je uit de brand! Ook als je twijfelt waar het defect zich afspeelt kan ik aanraden niet te lang door te rijden. Ik kijk graag met je mee dus maak direct een afspraak.

Motor onderhoudsproducten

Bij BD Motorservice geniet je ook van onderhoudsproducten voor jouw motorfiets. Mijn producten zorgen ervoor dat je beste vriend (jouw motor) in goede conditie blijft en tegelijkertijd voor een langere levensduur. Kettingreinigers, smeermiddelen, proppensets zijn goede voorbeelden van snel leverbare onderhoudsproducten.

Er kan er ook gebruik worden gemaakt van de voordelige motor ophaalservice. Ik haal de motor op en breng hem weer terug, wel zo gemakkelijk.

Doorlopende actie

24 maanden gratis bandenpech garantie

D Motorservice is één van de weinige kleine motorreparatiebedrijven die officieel dealer zijn van Bridgestone. Bij aanschaf van elke Bridgestone band krijg je 24 maanden garantie. Bovendien kan ik high-end motorbanden leveren en monteren tegen zeer concurrerende prijzen.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op bridgestone-simplyride.eu.

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande merken:

TEXA diagnose

Motor uitlezen

Wij maken gebruik van de professionele apparatuur van Texa voor het uitlezen van alle motorfietsen. Hierdoor kunnen we verschillende stappen in onderhoudsstoringen en reparatieprocedures snel opsporen en hebben we een vollediger beeld om advies en offerte op te baseren.