Onderhoud / Reparatie Den Haag

Voor motoronderhoud in Den Haag en omstreken

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van motoronderhoud is Billy Duivenvoorden van BD Motorservice de motorexpert in de grote regio van Den Haag en omstreken. Kies voor de persoonlijke aanpak van Billy in combinatie met een hele nette prijs-kwaliteitverhouding.

Bij BD Motorservice maken we gebruik van de professionele apparatuur van Texa voor het uitlezen van uw motor. Hierdoor kunnen we diverse stappen in het onderhouds- en reparatieprocedures opsporen om ons advies en/of offerte op te baseren.

Alle motorliefhebbers kunnen bij ons terecht. Of u nu beschikt over een Ducati, Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW of KTM, BD Motorservice helpt u graag. Wij kunnen u ook van dienst zijn met kwalitatieve onderdelen voor uw motor, onder andere van Hyperpro, Rizoma, Ngk, Bel-ray, K&N of R&G. Daarnaast is BD Motorservice gespecialiseerd in het wisselen van banden. Denk hierbij aan merken als Bridgestone, Michelin, Metzeler, Dunlop
Pirelli, Continental en Heidenau.

U kunt bij BD Motorservice onder andere terecht voor:

Vanuit BD Motorservice zorgen wij ervoor dat uw motor in uitstekende staat zal blijven verkeren waardoor u veilig de weg op kunt. Kwalitatief onderhoud draagt ook bij aan het behoud van de waarde van uw motor. Dat is waar BD Motorservice voor staat op het gebied van motoronderhoud in de grote regio rondom Den Haag.

Kies voor kwaliteit en goede service
Benieuwd naar al onze mogelijkheden omtrent onderhoud / reparatie Den Haag en omstreken?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via info@bdmotorserivce.nl / 06-46043638.

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande merken: